zondag, december 31, 2006

De mier in balans ofwel de Top25 van 2006

Top25-2006.doc

De breinbrekers: enerzijds met veel plezier puzzelen, anderzijds "speels" de hersenen lenig houden om veroudering te bestrijden!!
Josje dus

vrijdag, december 22, 2006

Producten zijn/waren onderweg




Beste Lieske,

Hartelijk dank voor deze leuke brief met een foto van ons product Roosvicee Multivit Geen Suiker Toegevoegd.

Erg leuk dat je ons complimenteert met ons product. Het is fijn om te horen dat je hier zo enthousiast over bent.

Als dank voor je leuke reactie, sturen wij je binnen enkele weken een aantal Roosvicee producten toe.

Met vriendelijke groet,

Karolien Blankestijn

Consumentenservice Roosvicee

Brief aan Roosvicee.wbk

dinsdag, december 12, 2006

Schaken

Vandaag in Sittard een prachtige tentoonstelling over schaken gezien. Allerlei schaakattributen, schilderijen, boeken e.d., maar vooral schaakspellen en borden in de meest uiteenlopende creaties en van all over the world. Uitvoeringen in porcelein, been (800 euro) en ivoor (8000 euro). Moet toch eens langs gaan met mijn chinese spel. Maar gelukkig ook leuke reissets al vanaf 12,50 euro.
Mochten er liefhebbers voor een bezoek zijn, ze loopt nog tot 20 december as.

Medisch Rapport.

Voor sommigen misschien moeilijk te bevatten, voor anderen logisch, hoe dan ook, na het bezoek van Ine en John is Ma er zienderogen op vooruit gegaan.
Het begon ermee dat ze ons vrijdagavond op allerlei sombere scenario's tracteerden en niet alleen dat, zaterdagochtend werd hier ten huize een rolstoel afgeleverd.
Ja, hadden we het dan allemaal weer niet eens willen onderkennen? Vrijdag had ze in Antwerpen inderdaad meer tekenen van dood en vernieling dan van leven gegeven. De diagnose kon er dus niet ver naast zijn. Een slechte nachtrust was het gevolg, de rolstoel werd die ochtend als een onontkoombaar attribuut dankbaar ontvangen en alle afspraken voor die dag afgezegd. We kenden eindelijk onze plaats.
Met merkwaardige gevolgen. Ma bleef zaterdag meer dan de halve dag overeind en stond zondag zelfs toe dat Gerard v.D. 's avonds om 23.00 uur nog even werd uitgenodigd. Die jongen had het toch al zo zwaar.
De tijd van zijn vertrek hangt af van de woordvoerder, maar het moet rond 06.00 uur in de ochtend zijn geweest. Enkele uren later zaten we bij de huisarts, die het jammer vond dat we de echo nog niet hadden. Die kwam vandaag.

Het hart is weer helemaal op orde. Als er al een ontsteking is geweest, waarschijnlijk dus wel, is daar niets meer van te zien en is de kans op herhaling klein. Bloeddruk is zelfs aan de lage kant, dus die verlagers worden gehalveerd en de verdunners kunnen eruit.
Omdat er van de parkeertijd nog een half uur over was, zijn we de Clochard ingedoken. Nee, voor bier was het nog te vroeg, "maar ik heb eigenlijk best wel honger."
John,Ine en Cardioloog: bedankt.

zondag, december 10, 2006

Zwaan, helaas geen reiger oop...

Hallo allemaal,

Zoals je kan zien heb ik net de aangevraagde brief op de site geplaatst voor oop, dan nu een foto die ik er zelf op wil zetten.
Ik ben zo blij met mijn camera, ik neem hem overal mee naartoe en dan komen er dus ook mooie foto's uit. Ik had hem een keer niet bij me bij het hond uitlaten, maar toen ik deze zwaan zeg ben ik gelijk naar huis gerend om mijn camera te halen. Hier het prachtige resultaat...



Dan nog maar een zwaan, wel iets minder mooi...