woensdag, november 06, 2013

Tenortijd

Technisch minder sterk, maar wel een dieper geluid, mede dankzij het bredere mondstuk. Hope you enjoy.

6 opmerkingen:

H. Jeusson zei

Andere sax was aan de beurt!

ellen coumans zei

Wow hub, ook vet mooi. Stuur je ook mpdrietjes naar je collega-artiesten?

J.W. zei

Hub, jongen leg eens uit.
Je zet achtergrondmuziek op en speelt er wat doorheen? Nee dus. Maar hoe dan wel? Heb je bladmuziek of componeer je zelf? Ik sta nergens meer verbaasd over.

H. Jeusson zei

Bedankt mam!

Oop, dit is het origineel.

http://www.youtube.com/watch?v=xYiFInP7wjk

Dat speel ik af door mijn koptelefoon, en speel dan zelf sax dat ik opneem met jouw microfoon. Ik heb een koptelefoon op, zodat je niet op de achtergrond ook nog het originele nummer hoort. Daarna voeg ik het origineel en mijn saxsporen bij elkaar, en bewerk het dan tot een mooier geheel.

J.W. zei

Lekker duidelijk allemaal. Tenminste dat je muziek speelt en dat opneemt. Je zet een koptelefoon op zodat ik het origineel niet hoor. Maar later voeg je dat er toch weer bij. En wat kun je er dan nog aan manipuleren 'tot een mooier geheel'? Het moge duidelijk zijn dat dit voor mij een gehééél nieuwe wereld is. En mocht je denken dat ik het nooit zal snappen, that's OK with me. Kun je je tijd beter besteden aan nieuwe composities. Hoewel ik dat van LP niet mag zeggen, want "die jongen moet ook nog studeren."

H. Jeusson zei

haha, die LP. Ja ik doe een koptelefoon op omdat je anders de muziek dubbel hoort, van het bijvoegen en op de achtergrond. Alleen als achtergrond muziek is van slechtere kwaliteit/ te zacht, dus daarom voeg ik het er later bij zodat het even goed klinkt.