woensdag, november 06, 2013

Vliegende voorwerpen

Naast een hoop herrie krijgen we ook wat tastbare dingen mee van de buren. De tuin is regelmatig voorzien van opgebrande sigaretten of stukjes wit brood. Tastbaar, maar niet echt bruikbaar. Tot er eens een keer een nagelknipper voor de achterdeur lag, maar die viel na een tijdje van roest uit elkaar nadat ik hem binnen had gelegd.  Jammer, want een extra nagelknipper komt altijd van pas. 

Laatst met dierendag kon ik mijn bruine labrador verrassen met een XXL tennisbal. Ook weer uit de tuin gevist. Helaas was de bal toch een maatje te groot voor mijn niet XXL labrador. Ik ben heel dankbaar wat me wordt toegeworpen in het leven, maar het zou fijn zijn als het wat dit betreft een keer bruikbaar zou zijn.

Ik beschuldig de luidruchtige buren  er nu wel van, maar eigenlijk zonder bewijs dat het niet van de chinezen af zou kunnen komen. Ook al lijkt me dat niet waarschijnlijk. In het geval van witte rijst in plaats van wit brood wel natuurlijk. En als we echt open-minded gaan redeneren; waarom zouden de vliegende voorwerpen niet van de spanjaarden twee huizen verderop kunnen zijn?


Goed en wel, het gaat erom dat de voorwerpen in onze tuin belanden. Of het nou van het huis van de golden retriever of van de spaanse herder afkomstig is, doet er minder toe. Het is nu alleen nog afwachten op een flat screen en hardloopschoenen maatje 43 van over de heg.



7 opmerkingen:

J.W. zei

Vliegende voorwerpen komen uit vliegende schotels, zoveel moge duidelijk zijn. Dus je hoeft wat mij betreft niet bij de buren aan te bellen voor een flat screen of wat voor ander onnuttig ding dan ook. Maar mocht je het op de buren houden, dan ook even beschaafd reageren. Want zij wachten misschien wel op iets nuttigs dat jij niet meer nodig hebt. Dus een vraagje wat je zou kunnen terug doen, lijkt me niet verkeerd.

ellen coumans zei

Wow hub, zo een multi culturele samenleving is toch al een geschenk op zich,niet?
En wat betreft je veut...ik wist dat je op grote voet leefde, maar de tijd en dus groeispurt staan ook niet stil lees ik..

H. Jeusson zei

Hopelijk kan ik over een paar dagen mijn al zo nuttige Calculusboek over de heg terug laten vliegen.

john zei

Je calculusboek blijft natuurlijk voor de rest van leven een naslagwerk!

J.W. zei

Maar is John op dit gebied niet ons eeuwige naslagwerk? Hoewel, misschien kun je wat dat betreft beter geen risico's lopen.

Anoniem zei

calculus de deur uit! mijn idee :)
zeker als je daarvoor een flatscreen kunt terugvangen, prima deal! Arme Beums zit inderdaad suf te kijken naar zijn grote bal die de helft van zijn mand inneemt...
ine

Unknown zei

Ah, ik dacht dat je die bal had gekocht! Niet dat het gewoon een tweedehandsje was...