dinsdag, oktober 11, 2016

Exact bierbrouwen voor meer smaak

https://www.comsol.nl/blogs/modeling-fermentation-in-beer-brewing-yields-a-better-product/?utm_source=New+Scientist&utm_campaign=nl_newscientist_oct16&utm_medium=e-News&utm_content=1

4 opmerkingen:

Unknown zei

Is bier brouwen nog wel leuk zo?

ellen coumans zei

De vraag is dus... Voor vier keer zo veel tijd en een andere (duurdere?) Tank een ietsiepietsie lekkerder bier?

H. Jeusson zei

Heb het zelf niet gelezen, maar Oop wordt altijd warm van chemie dacht ik. Combi die hem zowel raakt als smaakt.

Unknown zei

Ja, ja, vertel mij wat. Bij Alfa komen ze maar niet u9itgepraat over hun bronwater, dat je door alles heen proeft. Zeggen ze.
En ja Hub, we hebben sinds kort weer een ander biertje ontdekt, een ongefilterd tripeltje met de verrassende naam: Ceci n'est pas une triple.