maandag, mei 22, 2017

Dankuchwel

Jammer dat alles niet vóór de verjaardag kon, maar vlak erna is het dan toch gebeurd. En zo mag/moet ik namens LP iedereen bedanken voor de sponsoring van de nieuwe keukenapparatuur. De kookplaat is helemaal het einde, je hoeft geen aansteker te gebruiken en ik denk bij de volgende kookplaat zelfs aan een afstandsbediening. Helaas paste de gekozen afzuigkap niet (althans het afvoerkanaal, hoezo allemaal standaard uitvoeringen?) maar het goede nieuws was dat de installateur zo vriendelijk was de kap zelf terug te brengen en nieuwe onderdelen plus aanpassingen diezelfde dag nog te plaatsen. En dat voor dezelfde 90 euro als waarvoor hij was ingehuurd.

 
 
 
“Het installeren van ieder apparaat kost 120 euro, maar we hebben er ook een die beide samen doet voor 90 euro”, had de verkoper in de winkel gezegd. “Zegt U maar welke U wil hebben.” We hoefden er geen nacht over te slapen.



En ja, het Gielkens erf bestaat echt. In Baexem. Daar moeten dus al naamgenoten of verre voorouders in de 18e eeuw hebben gewoond. Ik heb me tot de heemkunde vereniging in Leudal gewend en die zoeken uit of zich er al iemand mee heeft bezig gehouden. De straatnaamplaat die sinds 17 november jl. in ons bezit is, krijgt nu een ereplaats in de hal. En wel boven andere
    belangrijke oorden als Cill Arne en Königsallee. Waar dat is?

Doe een gok, zou ik zeggen.
 

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ik weet niet waar die plek in de hal is, ik ben benieuwd.

ellen coumans zei

Ziet er allemaal goed uit. Alleen de kaart bij het ontbijt ontbreekt er nog aan...
Ik ben benieuwd naar de gok..