maandag, april 26, 2004

Lang weekend

Het zal een aardig bezet en lang weekend worden.
Donderdag 29-4 al om 9.15 uur op het stadhuis. Zo althans heeft het Hare Majesteit behaagd. Wie van jullie erbij wil zijn is van harte welkom, maar het wordt een lange zit en zelf zie ik nogal venijnig op tegen al die rituelen. Waarom kan zoiets niet per post worden opgestuurd? Dit soort gedachten moet natuurlijk niet te openlijk worden geuit want je wil de nobele zielen die ervoor hebben gezorgd niet bruskeren.

Vrijdagmiddag 30-4 wordt het een open receptie, wederom op het stadhuis. En zaterdag 1-5 biedt de Cultuurfederatie Geleen me een receptie aan, hetgeen we zeer waarderen omdat ze daarmee Ma een hoop gedoe uit handen nemen. Dat is van 18.00 - 20.00 uur. Met waarschijnlijk wel een nazit(je).
Nu had ik jullie voor zaterdag al uitgenodigd voor een bezoek aan een wijnhuis + lunch, samen met Hugo en Margarita v.d. Broeck uit Antwerpen. Dat laten we in elk geval doorgaan, alleen moeten we nu zorgen op tijd terug te zijn voor die receptie. Erna kunnen we nog wel ergens een warme hap versieren, want dat zat toch al in het programma met Hugo. Hopelijk stoort e.e.a. die volbloed republikein niet. Zo ja zal hij deze keer zelf voor die warme hap moeten zorgen.

Laat s.v.p. z.s.m. weten waar je wel/niet bij aanwezig wil zijn. Althans wat donderdag en zaterdag betreft. Op 2-5 hebben we, de Cultuurfederatie, een fietstocht uitgezet, maar dan komen we ook in een huiselijke verjaardagscylus terecht. Met alle planning en onordelijkheden vandien. Dus vanaf 2-5 loopt alles zoals het lopen moet, in de soep waarschijnlijk.

En 3-5?
Dat is de eerste maandag van de maand met, gelukkig, een heerlijk ontspannen partijtje in Weert. Hoezo een keer overslaan?

Geen opmerkingen: