maandag, oktober 18, 2004

archeon

en dan toch nog even een samenvatting van het vorige vorige uitje, want nu heeft het vorige uitje dat weer overschreven,dus dat schiet niet op. kinders hebben het te druk met andere dingen, dus moet moeders het maar doen, want dit is natuurlijk het minimale wat je terug kunt doen voor het wederom beleven van een geweldige dag! maar ja, daar denkt de tegenwoordige jeugd blijkbaar anders over. gelukkig zijn er nog een paar kinderen WEL goed opgevoed. daar komt ie dan....

10.00 uur was de ploeg compleet te n'kerk waar na een tas caffe de reis richting alphen ging. gezellig in 1 auto gepropt (milieu en parkeerkosten sparen en dano mocht dit keer weer mee..)helaas geen bourgondisch hapje en ook de leeuwenvechterij was niet van de partij, maar volgens de mevrouw aan de bali zoveel aanvullende activiteiten, dat dit aardig gecompenseerd zou worden. en inderdaad, niets te veel gezegd, tot een uur of 17.00 hebben we het volgehouden in het park! de tijden verliepen niet helemaal chronologisch, maar dat mocht de pret niet drukken. een beetje prehistorie, een beetje middeleeuwen, wat romeinse tijd, wat oorlogsaciviteiten (met heuse veldslagen!) zelfs een aangepast hapje genuttigd (als we de patat van de kinderen even niet meerekenen) en ook een blindegeleidehond in opleiding van de concurrent ontmoet. zo zie je maar weer...een onvergetelijke dag. details op aanvraag (commentaar).

zoals we het uitje van neeltje jans afgeskoten hebben bij het eerste dorpje op weg naar de autoweg (waar we het potje van in wisse genuttigd hebben), zo hebben we deze formule ook toegepast bij bovenstaand uitje. we kwamen op deze manier in de 'waard van waddinxveen' terecht alwaar we een 'gouwe's potje(1)' genuttigd hebben. Vooral bij de aanblik van een prachtige globe (waar john jaloers op zou zijn geweest!) smaakte dit gerecht eens zo goed!

Geen opmerkingen: