zondag, juni 12, 2005

Nabeschouwing coach

Heb met stijgende verbazing de nabeschouwing van Hub gelezen. Ik zou zeggen: professioneler kan het haast niet. Natuurlijk is het een goede zaak om volgend jaar
minstens een dag tevoren in trainigskamp te gaan. Voor de betaling daarvan zal de coach wel een sponsor vinden.
Misschien dat de coach dan ook een beter vooroverleg kan hebben en dus met iets meer gezag kan opereren. Want wat jullie zelf tijdens de wedstrijd uitvonden had die al tevoren als tactiek uitgestippeld: John voor, bal naar Anniek, goal en 2 punten. Maar de praktijk was als volgt: Ellen had al meteen commentaar dat Lies de eerste wedstrijd reserve stond, John las het pas 's ochtends, was (te) laat naar bed en wilde helemaal niet voor, dus dan loopt het al meteen lekker. Een pluspunt voor hem was overigens zijn bijdrage aan een uitgekookte naam: stoffer en blik united.
Zullen we die dan maar voor volgend jaar vastleggen?
Dan nog een belangrijk punt: de junioren zijn stukken vooruit gegaan en de resultaten achteruit. Zouden de senioren inderdaad zo gevoelig voor de gekozen naam zijn geweest? Vooruit, voor een klein deel zou het daaraan kunnen liggen. Maar dan wel voor een heeeeel klein deel.
Dus Hub, grote roerganger, noteer even dat we volgend jaar vooraf iets afhuren in de buurt van Nieuwerkerk. Want voorlopig geven we het nog niet op.
Dan nog iets. Op het laatste moment meldde Goan Oei af. Zo hebben we ook ons geheime wapen niet kunnen uitproberen. Dus deelnemers, bedankt voor jullie inzet, maar volgend jaar zijn er heel wat verbeteringen te verwachten.
Overigens, vooral dat laatste blijft onder ons, want alle tegenstanders zouden hem wat graag inhuren als ze vernemen dat-ie beschikbaar is.

Geen opmerkingen: