dinsdag, maart 02, 2010

Foto's uit Superdevoluy












3 opmerkingen:

Ine zei

mooie foto's! Was arme Lies gevallen? Maar wat een gigagroot complex daar... Die drankjes zien er ook spannend uit, je hebt er vast eentje voor me meegenomen :)

Ine zei

O ja, helemaal vergeten: John skiet uiteraard ook maar dan in de buurt van zijn holidaycastle of nee, ferienschloss! Half uurtje Tsjechie in en blijkbaar een riante piste. Langlaufen nog niet gedaan hoewel de overbuurman dat wel wekelijks doet en zegt dat er prachtige loipes zijn maar dat je ook gewoon "wild" mooie tochten kunt maken maarrrr... dat het toch wel moeilijk en glad is dus nee, ik durfde zelf nog niet. Afgezien van pufpuf hijghijg dan want het zal zeker vermoeiend zijn! John skiet liever, die vermaakt zich wel en het grote voordeel van Tsjechie is dat alles daar een koopje is, ook de hapjes en drankjes. Jammer dat het een half uur rijden is maar och, thuis weer gluehwijntje en de gebrekkige verwarming in de auto is snel vergeten!

J.W. zei

Drankjes? Sommige familieleden verstaan de kunst overal drank te ontdekken. Misschien een kwestie van inborst. Zo zie ik nergens drank, wel ijs, veel ijs, een mooie kerstkaart en Jeu van achteren. En dat meisje van voren, is dat de enige echte Lies?