maandag, januari 31, 2011

Vaker naar de dokter...

...want die behandeling houdt je niet alleen gezond, je loopt ook nog eens de kans om een kleindochter op te pikken die op een weg liep 'die zeker weten niet in het centrum van Sittard lag!'. Alhoewel, je bezorgt LP wel opeens stress door zomaar te verdwijnen.

Om 6 uur 's ochtends lag die kleindochter nog lekker in haar bed toen de wekker afging... tijd om te vertrekken naar Sittard om de zoveelste autostoel te testen. Daar aangekomen vertelt de leider doodleuk dat door een fout van het uitzendbureau uitzendkrachten zijn gestuurd, maar dat ze helemaal niemand meer nodig hebben. Zeer fijn, op naar huis dan maar weer... Alleen dan blijkt de weg naar het station over te gaan in de Rijksweg Zuid, was dat niet de weg naar opa en oma?

Zo zat de kleindochter later aan de leestafel van Bilderdijklaan 7 met een grote stapel Quests voor haar neus. Dat was pas een leuke vakantiedag: lekker bijgekletst met oop & oom, lekker gerelaxt, inspiratie opgedaan voor stukjes op de site én natuurlijk met een eetpakketje van oma!

4 opmerkingen:

ellen coumans zei

wat gaaaaaf!!!! van opa en oma dan..van het uitzendburo wat minder..dan maar de keukenstoelen getest..kan ook eens in de zoveel tijd geen kwaad...waren oop en oom al zo vroeg op dan??? zo klein is de wereld...

ellen coumans zei

neenee ik snap het ál'(?) je was van plan om te lopen maar werd overreden door oop en oom zelf!! hoe was het bij de dokter??

drtrppr zei

en wat had het uitzendbureau nog te zeggen?
Ben wel blij voor je dat het in Sittard was en niet in Roermond ....

J.W. zei

Natuurlijk is een wandeling naar de dokter gezond. Zeer gezond zelfs. Maar als je klaar staat om te vertrekken en iemand belt op om te zeggen dat hij (of zij) ergens in Sittard op weg is naar Geleen en als je de relatie met die iemand niet voor goed wil verstoren, dan... Juist, neem je de auto en race je je hart uit je lijf om langs een omweg toch op tijd te zijn.
Voor subtielere oplossingen houd ik me gaarne aanbevolen.