dinsdag, april 26, 2011

Op vol vermogen

Leuk als je nog eens wordt verrast. Een verrassing kan leuk of minder leuk zijn, ik heb de voorkeur voor het eerste. Ik werd door mijn vader uitgenodigd voor de AutoRAI, de grote tentoonstelling van alle bekende merken in de autowereld. We kozen woensdag als geschikte dag om er heen te gaan, vanaf 17:00 tot 22:00. We gingen met de motor omdat je op die manier files vermijdt, geen parkeerkosten hoeft te betalen en bovendien een veel leukere (maar ook zwaardere) rit meemaakt.

Stijf van het zitten op de motor kwamen we in Amsterdam aan. We gingen als eerst naar de garderobe om ons te ontdoen van de warme kleding en kwamen erachter dat je bij deze garderobe per artikel moest betalen, dus voor twee helmen, 2 jassen en een motorbroek.

Bij auto’s gaat het niet om de praatjes, maar om de schitterende plaatjes. Mijn mobiel was bijna leeg, maar gelukkig mocht ik gebruik maken van mijn vaders fototoestel. Het fotofilmpje is uncutted, dus je krijgt alle foto’s te zien die gemaakt zijn, niet meer en niet minder. Ook niet bewerkt.

En nog een tip: wie een nieuwe auto wil moet vooral niet naar de RAI gaan, want er zijn veel te veel mooie auto’s en dat maakt de keus alleen onmogelijker. Voor mensen die al voorzien zijn, of die zoals ik persoonlijk nog überhaupt geen auto mogen rijden, is de AutoRAI zeker een leuk uitstapje!

6 opmerkingen:

H. Jeusson zei

slechte kwaliteit zie ik nu, maar mocht niet meer dan 100 MB zijn voor het uploaden.

ellen coumans zei

wordt je liever verrast met een niet leuke verrassing??

diavoorstelling compenseert het wat aan de korte kant verhaaltje..

leuk gedaan, ook met de muziek
alleen de aftiteling is niet erg gestructureerd of ontgaat me de essentie ??

H. Jeusson zei

over de structuur: klopt, ik begreep dat ook niet helemaal, was niet zoals het hoort. En het is word je , niet wordt je. Foei.

ellen coumans zei

ik ben trots op je!!!

doortrapper zei

he, een nieuwe dimensie, diavoorstelling met tekst en muziek! Vernieuwing, daar houden we van! Jammer dan dat we nog steeds in dezelfde auto/motor moeten rondrijden.

J.W. zei

Ik ben bescheiden: ik wil die Jaguar voor door de week, de Bugatti voor het weekende. Mooi gedaan, de diavoorstelling, luxe vertoning!