donderdag, juni 23, 2011

Twee maal raak zonder persoonlijk publiek


Beginnend als verdediger dit seizoen was het niet mijn taak om te scoren, maar enkel te voorkomen dat de tegenstander dat deed. Toch zou het leuk zijn om als linkerverdediger eens een balletje erin te prikken wanneer je met de counter mee naar voren rent. Leuk zou het zijn geweest, maar het is dit seizoen niet gelukt. Zelfs bij de aanvallers, die wel de taak hebben om te scoren, lukte het niet vaak genoeg.

Sinds de nieuwe coach mijn passes als die van een goede spelverdeler had gezien, stond ik altijd in de basis als mid-mid opgesteld. Met deze meer aanvallende positie kreeg ik meer kansen om op goal te schieten, maar desondanks gingen de goals niet aan de lopende band. Toch is het wel gelukt. Dit seizoen was het tweemaal raak; de helft scoorde ik in de competitie en de andere helft in “alle toernooien”. Helaas was het bij de competitiewedstrijd al beslist, ik maakte de 2e van ons team, tegenover de 5 van de tegenstander. In het toernooi maakte ik een 1-2 en was nog even spannend, maar niemand anders uit mijn team had zijn scoringsplannen benut.

Ik heb geen foto’s of getuigen in mijn directe omgeving die het bewijs kunnen leveren om vast te stellen dat ik daadwerkelijk heb gescoord. Er was namelijk bij allebei de doelpunten geen aanhang van thuis meegekomen. Is dat toevallig? Of brengen de supporters normaal altijd ongeluk zodat ik niet kan scoren? In ieder geval ben ik blij dat er altijd wel een auto van thuis meekwam, anders had sowieso niemand de voetbalvelden bij een uitwedstrijd kunnen bereiken en kansen kunnen creĆ«ren.

4 opmerkingen:

H. Jeusson zei

Dan maar een foto die niks met de competitie of toernooien te maken heeft, maar wel waar ik met een bal opsta.

ellen coumans zei

daar heb je goed over nagedacht hub. je gaf aan niet te weten waarom je liever niemand erbij wil hebben als je mag presteren (blauwe band), nu weet je het!! zuur?? nee hoor, we geloven je op je woord, zeker als we deze foto erbij zien staan! het artiestenleven heeft een eenzaam bestaan..

doortrapper zei

komende seizoen gaan we het anders doen, auto zal wel meegaan, maar andere chauffeur,kijken wat dat voor effect heeft.
ben wel benieuwd waar je nu weer opgesteld gaat worden,alleen op rechts nog niet geloof ik.

J.W. zei

Blauwe band, soren vanaf het middenveld (even met een counter mee naar voren), in de basis dus, goed kopvermogen, primna stijl zo te zien, waar moet dat heen?