zaterdag, oktober 06, 2012

Winnende brief

Voor oop die dacht dat het alleen aan de brief lag, dat voor succes zorgt. De babbel is ook van belang oop ;). Want de brief had ik al vaker gebruikt en heeft niet altijd tot een kijkavond geleid.

Hoi,

Ik ben Hub, 18 jaar. Ik ben dit jaar begonnen aan de studie Technische Innovatiewetenschappen(Psychology & Technology) van de TU/e. Ik woon nu nog met mijn ouders in Nieuwerkerk aan den IJssel, en vanaf daar is het heen en terug naar Eindhoven elke dag 4 uur reizen. Daarnaast lijkt het me leuk om tijdens mijn studie zelfstandig te wonen en nieuwe mensen te leren kennen, wat erop neerkomt dat ik heel graag een kamer in Eindhoven wil hebben.

Mijn interesses zijn breed, waarbij muziek en sport centraal staan. Ik zat/zit op voetbal en jiujitsu, volgde saxofoonlessen, heb daarnaast ook een elektrisch drumstel en piano thuis staan en ik maak veel muziek via de computer. Ik ben op zoek naar een kamer waarbij ik met andere studenten leef die op zoek zijn naar een jongeman om samen dingen mee te doen(zoals koken en eten), maar ook af en toe indien nodig zelfstandig tijd besteden. Ik sta open voor de nieuwe wereld van het studentenleven. Als eerstejaars en thuiswonende heb ik natuurlijk nog 0,0 ervaring en hoop dat een groep gezellige studenten mij de mogelijkheid gaat geven deze wereld te leren kennen. Ik hoop op antwoord zodat ik zo snel mogelijk mijn eigen plekje in Eindhoven krijg!

Groeten, Hub


6 opmerkingen:

ellen coumans zei

tja,ik heb nog O,0 ervaring met sollicitatiebrieven voor kamers,dusss...maar..ik denk dat ik ook een gokje zou wagen met de brief in combo met de babbel,of..ben ik bevooroordeeld misschien.
aan de andere kant.. een ervaring van achtien jaar achter de boeg..is dat dan niet een klein beetje meer doorslaggevenderder?

Anoniem zei

is dit de kamer? ziet er heel mooi uit maar ik mis een kleindigheid :) uhm... het bed :)
Probeer anders een via onze familie contact op te nemen? Walter etc wonen toch ook in Eindhoven (of in de buurt)? Als dat niet lukt zal ik eens wat bridgers aanspreken, OK? Piep maar Hub! ine

Hub zei

Ine, juist alles wat je kunt zien staat er niet in, maar het bed wel! Die heeft de bewoner achtergelaten, omdat die zo mooi paste. Maar ik begrijp dus dat ik bij jouw bridgers moet zijn als mijn bed kapot is? Familie al aangeschreven toen ik nog een kamer zocht, maar die hadden niks in de aanbieding..

J.W. zei

Hub, jongen, je moeder is er helemaal high van. Wie niet trouwens? Zelfs uit Lauesstein komen al hulpacties op gang.
Maar hoe zit dat nu met die babbel?
Kun je die ook eens voor ons houden?
Met achttien jaar ervaring achter de boeg, een ware taalvernieuwing.
Want hadden we tot heden niet altijd iets achter de rug en vóór de boeg?

Anoniem zei

bedden? ik heb er hier maar een stuk of 4 over :) Maar tja, hier is in Lau.... Maar Marktplaats doet wonderen, dus OF een reisje Lau of een rondje Marktplaats. Voor een bed lijkt me het laatste handiger :) Maar mooi dat ie zijn bed liet staan, voorlopig zit je dus goed. O nee, LIG je goed :)

Unknown zei

Als je brief eerder niet tot een kijkavond heeft geleid is dat gewoon omdat zij er al achter waren gekomen hoeveel overlast jij met je saxofoon gaat veroorzaken ;) Nee hoor, je hebt jezelf goed beschreven en logisch dat ze jou hebben gekozen. Super veel plezier in je nieuwe kamer, hebben ze je al veel geleerd?