maandag, november 26, 2012

Puths interview


­­­­Wie excentrieke persoonlijkheden tegen wil komen doet dit niet simpelweg door ze te gaan zoeken onder de beumkes of bij de snackbar waar de beste salade niet meer dan een dekmantel is om de ongezonde zaak te verhullen. In Puth musse zijn, als se een karakter wil ontmoeten.

Bridgen, Jeu de boulen en elke dag een nieuw boek aanschaffen zijn de schokkende bezigheden van W. Gielkens, wachtend op een maaltijdsalade tesamen met zijn vrouw en dochter te Puth. Een veeleisend man, wie het contact met zijn kleinzoon abrupt afbreekt wanneer een cijfer lager dan een zeven wordt gehaald. Als hij echter zelf de bridgekaarten op tafel moet leggen, volstaat 53% al om mee te pronken. Bij het boulen met de ballen trekt de vrouw haar wenkbrauwen op wanneer blijkt dat W. Gielkens slechts naar de helft van de boulesgelegenheden gaat(aldus W.Gielkens zelf). Dit staat gelijk aan 12,5, aangezien er totaal 25 gelegenheden zijn.


Voor een man van stand is dit niet genoeg om het leven smaak te geven en zo wordt er ook door de heer W.Gielkens graag samen met zwartwerkers in de tuin gewerkt. En daarna wordt er geprobeerd om de arbeid met een flesje wijn af te kopen, waarbij eigen deelname gebruikelijk is. Wat de laatste plannen zijn? “De tuin vol laten gooien met vuurstenen” en voor de rest gewoon de boules de boules laten.

4 opmerkingen:

J.W. zei

Ja Hub, wat zal ik ervan zeggen? Het pimpen is je deze keer aardig gelukt. En verder maar hopen dat de belastingdienst dit soort openhartigheden niet op het spoor komt.

ellen coumans zei

en hopen dat ook de zwartwerker in kwestie dit niet leest en zich realiseert dat hij eventueel ook gewoon honorarium had kunnen ontvangen bij nader inzien..

geweldig, die boules!

J.W. zei

Nu zie ik, gelukkig maar, die timmerman niet zo maar het internet opgaan.

Unknown zei

haha, leuk stukje!