woensdag, maart 27, 2013

Paasdag en Maasdag




Nu iedereen met Pasen zijn eigen besognes heeft en dus niets kan ondernemen, zal zoals in vreuger jaore een paasbrunch in Geleen worden georganiseerd. Rond 13.00 uur op eerste Paasdag, die dan weer eens Maasdag wordt. Het zal een alternatieve crisis lunch worden, daar kunnen we (LP c.s.) alle kanten mee uit.





Het ligt in de bedoeling  voor iedereen een ei beschikbaar te hebben, dus zou het gelegen komen te weten hoeveel aanwezigen er zullen zijn. Je kunt natuurlijk op de bonnefooi komen, maar breng dan wel je eigen ei mee.





5 opmerkingen:

Jos Gielkens zei

Schaf dan maar minimaal 2 eieren aan, want er komen 2 brunchers uit Kerkrade!!

H. Jeusson zei

Ik lust wel een ei! Doen jullie ook aan bezorgen? Zo niet, dan schuif ik het drukke studeren wel aan de kant en wipkip ik even langs. Graag wel even van te voren een zonnedans daar in Geleen uitvoeren voor aankomst.

doortrapper zei

alternatief:ok
crisis:ok
hub aanwezig:ok

vooral dat laatste heeft ons over de streep getrokken, ook ons schema proberen aan te passen, zodat we er op tijd kunnen zijn! wat hub kan, zou ons toch ook kunnen lukken?

Unknown zei

Nóg een reden doortrapper, ik ben er ook bij! Zelfs zonder regendans van tevoren, de gezelligheid en brunch maken vast alles weer goed.

Unknown zei

p.s. Ik vind het kuiken op het plaatje echt heel zielig...