zondag, november 04, 2018

SSC wijst sporters op alleenrecht beeldmateriaal in kleedkamers



Het zou niet nodig moeten zijn: stickers op de kleedkamerdeuren die het verbieden om foto’s en video’s te maken. Toch blijken bezoekers te vergeten van wiens faciliteiten ze gebruik maken. Door de stickers hoopt het Studentensportcentrum dat het beter blijft hangen wie de baas van het beeldmateriaal is.

Onnodig én een beetje flauw, volgens sportcentrumdeskundige Boris Loep. Hij vindt dat sportgangers in het SSC zich naïef opstellen door zelf opnames te maken in de kleedkamers. “In een bioscoopzaal weet je ook maar al te goed dat filmen verboden is. Ondanks je voor je kaartje hebt betaald.”

Loep legt uit dat dit past bij het verdienmodel van het SSC. “Je ziet dit vaker. Een breed sportprogramma voor een goedkope prijs, maar met het behoud van beeldmateriaal in de kleedkamers. Bij sportcentra waar je vrij mag filmen en fotograferen, betaal je dan ook meer voor een abonnement.”





4 opmerkingen:

H. Jeusson zei

Op basis van de foto in het sportcentrum.

ellen coumans zei

Zo word jij nooit beroemd...

doortrapper zei

Speld-like, goed gelukt.

J.W. zei

Het staat mij, die zijn camera veelal thuis achter laat, niet of nauwelijks voor ogen waar je wel of niet opnames mag maken. In de sauna zal het ook niet mogen, maar in een hotel weer wel, goedkoop of duur. Dus nooit over nagedacht, zie ik nu hoeveel tijd ik in mijn leven heb gespaard om wie weet welke andere opwindende zaken uit te vinden.