donderdag, mei 11, 2006

Hoera, dat we dit nog mochten...

Ja, hoera, dat we dit nog mochten meemaken. Wat allemaal?
1. Jos(je) breekt door de Blogger-grens en brengt meteen nieuw leven in de tent. Bij "Nee dus" zag het commentaar er al voldoende hoopvol uit om te denken dat het vruchtwater op breken stond.
2. Komen Ine en John naar het familietoernooi op 3 juni a.s. en: zal John zich dubbel inzetten. Ook dat is pure winst, zeker met het WK voor de boeg, John. Is het inderdaad zinvol te proberen de Jeunens te contracteren? 7 en 5 jaar?
3. Wil ook Sanne meewerken aan de takenlijst. Dus zal ik een dezer dagen een derde druk uitgeven met veel, heel veel nieuwe, zeer interessnate taken als restaureren
kandelaars e.d. waarvoor ik dan gaarne de inschrijvingen tegemoet zie. Overigens mogen ook jungskes hiervoor intekenen.
4. Is de feestmaaltijd voor prijswinnaars verschoven naar 10 september as. Het programma daarvoor is een herfstwandeling, gevolgd door een lunch met allerlei Limburgse gerechten. Gebleken is dat inmiddels niemand meer weet wie de prijswinnaars zijn. Introducé's kunnen tegen een geringe vergoeding ook van de partij zijn. Gering, omdat zoals vaker, weer een sponsor is gevonden. Opgaven gaarne z.s.m.
5. En dan nog het volgende. Op advies van Amstenrade heb ik zonet achterstallige Updates van Office gedownload. In totaal 82MB, te beginnen met het Service Package 2003. Wie weet zijn alle foutmeldingen nu van de baan. Ik heb er sinds zonet nog geen enkele gehad.
Ja, dat we dat allemaal nog mochten...

Geen opmerkingen: