dinsdag, mei 30, 2006

Van de Coach

Als coach merk ik dat er enige onrust komt in de spelersgroep, op zich een goed teken, want dat is nodig voor een optimale prestatie.
Maar er zijn nogal wat vragen gerezen en onze psycholoog vindt het belangrijk die zo goed mogelijk te beantwoorden zodat de rust weer enigszins wordt hersteld. Daar is een coach ook voor, zo heb ik begrepen.
Welnu dan, het eerste punt.
Er schijnt ergens een opa te zijn die iets voor het familietoernooi wilde doen. Bij navraag blijkt dat hij noch van de coach noch van de aanvoerder iets heeft vernomen over de naam van het team. Wel herinnerde hij zich iets van verleden jaar toen ze onder de naam van Vette Verliezers opereerden en die naam volledig waar maakten. Geen al te prettig vooruitzicht.
Verder is Hub gevraagd om aanvoerder te zijn. En dat is iets anders dan coach.
Gelukkig heeft de aanvoerder nu een basisopstelling gemaakt, maar als coach zou ik graag de kracht en zwaktes van de diverse spelers hebben. En, niet geheel onbelangrijk: is Gagan of Liza de beoogde doelverdediger? Hoe dan ook blijft het middenveld, met Hub,John en Lies, er een waar elke tegnstander de nodige moeite mee zal hebben.
Tot slot mis ik de reservelijst.
Hopelijk hebben we hiermee de discussie voldoende geopend om alles eruit te gooien zodat we zaterdag as optimaal aan de eerste wedstrijd kunnen beginnen. En daarna zien we verder.

De coach van Hup-Lies (Zo heten we dus?)

Geen opmerkingen: