donderdag, februari 14, 2008

6 april Zaanse Jordaan voor 6 verjaardagen!


Oftewel: Zondag 6 april

11.00 - 12.00 brunch te Hemsterhuisstraat 74; 1065 KC Amsterdam (020-6699799)
12.00 vertrek richting Zaanse Schans. http://www.zaanseschans.nl/
alwaar we een uurtje of twee rondlopen en winkeltjes bekijken dan wel een molenmuseum bezoeken. Gezien de reistijd terug naar Amsterdam is het weer 15 uur voor je het weet; hoog tijd om eindelijk eens de Jordaan onveilig te maken :-)

We parkeren de auto's bij John thuis en pakken fiets of tram om richting Jordaan te gaan. Uiteraard lopen we daar gezellig een rondje om vele leuke cafeetjes alleen van buiten te bewonderen :-) OK OK OK, we gaan er ééntje binnen om een drankje te nemen.

Restaurant zoeken in Amsterdam betekent ruim vooraf boeken en dan nog moet je selectief zijn want liefst proppen ze je zo op elkaar dat je vanzelf met je nog onbekende buurman van tafel 21B intiem moet worden. Even plassen wordt nauwkeurige timing want je moet tussen ober 1 en 3 door piepen en eigenlijk kun je er alleen maar uitkomen als buurvrouw van 24A al onderweg is... Affijn, het verruimt de teamgeest want zonder overleg haal je de wc nooit :-)

Ik ga dus zelden uit eten in Amsterdam maar heb wel goede ervaringen met bv dit restaurant: http://www.humphreys.nl/wm.cgi?keywords=;id=12# (helaas pakt hij de link niet gewoon hoewel het in html wel zo geregistreerd lijkt)
waar wel genoeg ruime en lange tafels zijn, en uiteraard met restaurantjes buiten het Amsterdamse centrum.

Nee mam, we gaan niet wokken hoor, dat heb je al te vaak moeten doen!

Gezien tijdig boeken bij een restaurant en tijdig boeken van eventueel hotel (zo ja, geef aan met hoeveel personen en welke nacht(en) graag snel jullie reactie als jullie van de partij willen zijn!
We rekenen al op de burgemeester van Antwerpen met zijn lieftallige co-burgemeester en op LP met GW (lieve Paula met Genietende Wiel). Uiteraard zijn John en Ine ook van de partij.
Kortom: graag spoedig reageren via gis@hesasd.nl

Groetjes namens de organisatie!
En wie er allemaal jarig zijn? Wie niet eigenlijk?
Oop op 10 maart, ome Jos op 19 maart, Lieske op 7 april, tante Lies op 14 april, Jos op 15 april en Ellen op 16 april en jawel, dat vieren we allemaal erg locaal :) nl hier! Gezien een Tsjechen invasie in maart (er komen dit keer 8 (!) Tsjechen van 9 tot 17 maart of nog wat langer voor het White House Junior toernooi) komt er in die tijd niets van sociale contacten en dan is het weer heel snel 6 april dus inderdaad: komt allen en viert mee :) :) :)

Ine

Geen opmerkingen: