woensdag, maart 10, 2010

Teller is er weer!

Op verzoek van John, hier is die weer!

23 opmerkingen:

hulcjje zei

Jammer John, de 10.000 is net gepasseerd, volgende kans zal we 25.000 zijn, veel leesplezier!

ellen zei

hahahahhahihihohohuhu, wat een lol!! nee hoor, john, ik had het je van harte gegund!! maar..inderdaad, gewoon blijven lezen, dan ben je er zo weer! nou, pa, dit was je kadootje van jeu , van harte!!!!maak er mooie dag van, lekker menuutje vanavond, dat is weer iets om naar uit te kijken, groetjes aan zus en zwager!

john zei

Tjonge jonge jonge, net te laat!!!!!

ellen coumans zei

woww!! wat een mooi kado! in 1 oogopslag contact met john!
en of dat jammer is!

J.W. zei

Jeu, bedankt voor dit verjaardagscadeau. Maar kun je de teller ook terugzetten? We hadden ruwweg een maand geleden iets van 9.760 bezoekers. Sindsdien mogen we er heel wat bijtellen, o.m. van John, die een goede gooi naar de 10.000 wilde doen en al vast een stevige aanloop nam.
Als we nu eens bij b.v. 9.860 verder gingen? Wordt het nog spannend misschien.

hulcjje zei

Saai, de 10.000 ste bezoeker. Wat denken we van de 11.111 ste bezoeker? Die is toch ook zo aan de beurt. Zullen we er dan een tekst bijzetten, mooie prijs voor de 11.111 ste bezoeker, en de standaard kleine lettertjes, ' over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd'?

ellen coumans zei

heee, is dat niet het gekkengetal alom?? een extra uitdaging voor john??maar...ik denk dat hij een sprintje trekt als het er echt om draait, want nu is meneer nergens meer te bekennen!

J.W. zei

OK, mij zul je niet meer horen. Had een geweldig verrassingspakket voor de 10.000e klaar liggen, daar kan ik nu elders de blits mee maken.

J.W. zei

Goeie bal, Hub. Opvoeden is een continu proces, je moet er dus sowieso continu achteraan zitten.

ellen coumans zei

hub??? nou snap ik er helemaal niets meer van..
ik begrijp dat het geweldige prijzenpakket niet voor de 11.111ste bezoeker is en mag ik hieruit opmerken dat j.w. toch wel heeeel erg graaaag de teller toch weer terug gezet wil hebben??? zo ja, zal ik de uitvoerder weer even lief aan gaan kijken..

J.W. zei

Nou ja, ik denk dat we de 10.000 beginnen te naderen. Volgens mij zitten we op 9.930 precies.

ellen coumans zei

nog geen duidelijke taal. we kunnen de teller dus ook op 11.041 zetten dan..

john zei

Tsjonge, kan ik toch weer gaan voor het prijzenpakket zie ik?

ellen coumans zei

wat dat prijzenpakket er nou weer mee te maken heeft? 10.000 of 11.111, het is beide een prijs waard!!

doortrapper zei

Hoop fuzz, en nu is die ongemerkt de 10.000 gepasseerd?

ellen coumans zei

ja...john..vertel!!!

J.W. zei

John, en alle anderen, houd goede moed. Vo;gens mij staan we nu op 9.892. En zelf wel even bijhouden.

ellen coumans zei

dit benne geen geintjes he? ik alles in de strijd gegooid om mijn man te overtuigen om de teller op 9.930 te zetten (of 9.880, ik weet niet wat de aanvraag van de websitehouder was)
zo gezegd, zo gedaan, en nu opeens wordt er aan geschiedvervalsing gedaan! het is gewoon echt heus waar! de 10.000 is gewoon legaal gepasseerd zonder dat een kip er naar gekraaid heeft! dus..moed is niet meer nodig, hooguit om het uit te vechten wie de prijs krijgt! en aangezien ik wel een heeeele fanatieke bezoeker van deze site ben...(john is in al die tijd niet eens op bezoek geweest, gezien het aantal reacties..dus john..helaas, pindakaas!

john zei

Volgens mij is er gemanipuleerd met de teller.Op dinsdag 23 maart stond ie 's avonds op 9993; ik heb het urenlang in de gaten gehouden, maar er kwamen geen bezoekers bij. Ik ben maar gaan slapen en de volgende ochtend stond ie op 10023.
30 bezoekers in één nacht????
Ik heb zo mijn twijfels.

ellen coumans zei

ja john, dat kan wel zijn, maar..een beetje vertrouwen in de mensch moet er toch zijn, anders ben je nergens en...er zijn inderdaad (vooral 's nachts) zeeeeeer fanatieke gielkensen en coumansen online dus...onderschat ons niet, alleen jammer dat niemand er op gelet heeft...jeu gaat hem toch niet voor niets terug zetten??? foei john!

john zei

Ik heb het niet gehad over terugzetten. Ik vermoed dat die nacht iemand zo'n 30 keer achter elkaar heeft ingelogd en uitgelogd.

john zei

Ik heb het niet gehad over terugzetten. Ik vermoed dat die nacht iemand zo'n 30 keer achter elkaar heeft ingelogd en uitgelogd.

ellen coumans zei

haha, zeker alleen om jou te zieken?? en net die nacht? hoe zit het met andre nachten, ik zie dat de teller al weer een heeeel stuk verder staat!ik log inderdaad heel vaak in en uit (bij elke neiwe opmerking..) denk altijd dat ik klaar ben en log dan meteen uit, want mijn pctje kan al die openstaande programma's niet aan...dus..prijs voor mijn!