dinsdag, maart 23, 2010

Voor cultuur- en bankliefhebbers


Nadat Jeu er al op had gewezen dat Essen dit jaar Culturele hoofdstad van Europa is, kunnen we met enige vreugde melden dat er op zatedag 3 juli a.s. vanuit Sittard een dagreis Essen is gepland met de Vrienden van Het Domein. Er is nog geen programma vastgesteld, maar veelal is dat Kop koffie/ritje stad/glas wijn/lunch/monument/museum/weer glas wijn/diner/huiswaarts. De leden kunnen ook introducé's opgeven en aangezien het vaak snel is volgeboekt, verzoeken we alle belangstellenden zo spoedig mogelijk hun interesse kenbaar te maken.
Morgen wordt er een vouwbed gebracht voor 'de dakkamer'. Hetgeen inhoudt dat de daar aanwezige 2-persoons slaapbank available is. Geen speelbank helaas, maar slapen op zijn tijd kan ook geen kwaad.

Ook hiervoor kunnen geïnteresseerden zich melden.

7 opmerkingen:

ellen coumans zei

dan zal degene die het aangekaart heeft, vast van de partij zijn, en..partner waarschijnlijk ook, even kijken of junior ook mee gaat..kortom..u hoort weer van ons!

J.W. zei

LP was er als eerste bij, die gaat dus zéééker mee.

Hub zei

Ik ga voor de bank!

ellen coumans zei

das duidelijke taal!
arme oop...doet hij zooo zijn best om een beetje cultuur bij de jeugd er in te pompen...maar ja..dan moet je er natuurlijk niet zo een verleidelijk 'alternatief' (of is dit een en/en situatie) alternatief bij plaatsen

J.W. zei

O.K. Hub. Verkocht!
Wanneer haal je 'm af?

ellen coumans zei

zoals beloofd (zie 1e reactie) hoort u nog van ons
ondanks het zeer aantrekkelijke aanbod heeft degene die het aangekaart heeft, toch gekozen voor een nog leuker alernatief en wel...fietstocht van 90 of 150 km in de ronde van rotterdam alsalternatief van de tour de france, helaas op 3 juli...
dus..dan maar toch een keer met de fiets naar essen ipv met de bus?

hub zei

het bed sliep lekker hoor! alleen is het anders dan op deze foto