vrijdag, maart 19, 2010

Wat vindt U hier nu van?

Geachte heer Gielkens,

Zoals telefonisch besproken treft u hierbij een foto aan van het bord, zoals dat is geplaatst in het kader van de landelijke Boomfeestdag van 17 maart jl.
Na de plaatsing van het bord is geconstateerd dat het bord voor een deel op uw grond en voor een deel op grond van de gemeente Sittard-Geleen staat.
Het was de bedoeling het bord geheel op de grond van de gemeente Sittard-Geleen te plaatsen, en niet op uw grond.

Indien dit niet bezwaarlijk is zouden wij het bord graag laten staan voor de duur van ca. 1 tot 1,5 jaar.
Uw reactie hierop verneem ik graag nadat u e.e.a. heeft teruggekoppeld met door U geachte belanghebbenden.

Als dit problemen oplevert laten wij het bord verplaatsen.

Met vriendelijke groet,
N. Peeters

Landschapspark De Graven
Postbus 271
6160 AG Geleen
tel. 046 - 436 1548
fax. 046 - 436 1549
e-mail: info@degraven.nl

7 opmerkingen:

ellen coumans zei

geachte j.w. gielkens
hoe ik mijn best ook doe, ik kan uw grond hier niet in herkennen, of..het moet zo zijn dat uvanaf 7 maart zonder kennismaking toch naar een ander huis bent getrokken
of...is het het stuk grond dat u samen met uw zus beheert? cool!!! en...wat schuift dat ??

hub zei

Oop, ik zou smartengeld vragen omdat we nu precies op dat stuk van "jou land" een voetbalwedstrijd wilden houden. Het lijkt wel de Middeleeuwen, dat je als Ridder nog land over heel de streek bezat.

john zei

is dat niet de grond uit een erfenis? wat zijn die mensen in de achtergrond aan het doen, naar olie boren? tentenkamp opzetten? waarom vragen ze daar geen toestemming voor?

Jos Gielkens zei

Och, verplaatsen kost een aardige cent, dus als je ze die kosten kunt besparen moet daar toch iets aan te verdienen vallen. fifty - fifty?

J.W. zei

Allemaal bedankt voor jullie adviezen, waarmee ik mijn voordeel zal proberen te doen. De idee van sportwedstrijden lijkt me wel wat. Neem ik het bord straks om niet over voor de aankondigingen.
En de suggestie van John over olieboringen zal ik als 'kennelijk niet voldoende serieus bij dit probleem betrokken' beschouwen.

J.W. zei

Inmiddels heb ik het Waterschap laten weten geen enkel serieus bezwaar te hebben gekregen ten aanzien van de aanwezigheid van een bord in de tuin.
Overname om niet is mogelijk maar dan moeten we zelf voor verwijdering zorgen als we dat ooit wenselijk vinden. Wat zou het opleveren het straks te verhuren voor reclameboodschappen? O.K., O.K, er komt geen hond langs, maar mogen we a.u.b. ook een beetje in de toekomst blikken?

ellen coumans zei

nou..toch op z'n minst de fotograaf en de drie olieboorders achter in de tuun! dat benne d'r al 4! ik vind het een goed plan een contract op te stellen (schijnt u goed in te zijn?), want..waarom zou uberhaupt iemand daar dan een bord plaatsen als er geen kip langs komt? het is een kwestie van vraag en aanbod, niet van logica