zaterdag, april 24, 2010

Wat een pech, krant weg!


Een week gemist. De wereld, de wetenschap, raar maar waar, alles gemist.
Elke vrijdag krijg ik normaal gesproken een 7 days krant omdat ik te lui ben om het journaal kijken en elke dag al genoeg beeldschermstraling binnen krijg. De 7 days, vroeger de zogenaamde Kidsweek, laat mij altijd met behulp van foto’s en illustraties zien wat er in deze week is gebeurd. Dit is niet de eerste keer dat de bezorger mij dit flikt. De vorige keer dachten ze ook dat ik vrijdag lijd aan geheugenverlies, wat soms ook het geval is, maar zaterdag valt het me echt wel op!
Het is ook geen twee weken editie, die altijd bezorgd worden voor een vakantie van een week. Ik denk dat de bezorger zelf wel vakantie heeft genomen. Gelukkig is het mijn moeder weer, zoals altijd die er dan voor mij achter aan gaat. Ze is daar echt goed in, dat is echt één van haar beste functies, net als bij mieren. Maar goed, dat is een ander verhaal. Het gaat erom dat ik wel altijd mijn kranten bezorg, soms een dag later, maar die van mij zijn gratis en die ik moet krijgen niet, plus dat mijn klanten er niet om gevraagd hebben, maar ik wel om mijn krant. Ik hoop niet dat er een gaswolk met giftige dampen boven Nieuwerkerk hangt, of dat er morgen een orkaan op komst is, want ik weet nergens van. Laat de goden over mij waken.

5 opmerkingen:

H. Jeusson zei

voor de duidelijkheid: dit is geen spam. één artikel per week geldt nog steeds. Die van vorige week was namelijk nog het wokartikel.

Anoniem zei

:)
Ik weet zeker dat de makers des sites zich zeer zal verheugen over een speciale extra bijdrage, zelfs als dat de derde per week zou zijn :)
En ja, heerlijk toch als even al het wereldnieuws aan je voorbij gaat? Ik doe graag een weekje zonder nieuws, lijkt het net of er geen slechte dingen gebeuren :)
Maar wees heel blij met jouw mamje, zij is geen mier maar een duizendpoot! En ze heeft ook nog een hele geweldige zus :)

Anoniem zei

wacht eens even.... wat hoor ik nou? 5 euro per artikel? gaat dat per woord of per regel of per pagina? In dat geval meld ik me ook aan, ik kan nog veel meer lullen dan Hub! :) :) :)
Nee Hub, het is je zeer gegund, heerlijk dat die opa zo met de tijd meegaat want voor 5 euro moest ik vroeger (= 11 gulden) 220 (ja, tweehonderdtwintig!) streepjes verdienen! En een streepje (5 cent, guldencentjes dan) was afwassen of bed opmaken of etc etc dus reken maar na wat een kinderloontje dat was! Dus ik denk dat ik nu maar auteur ga worden, of is dat in mijn geval autrice? Dat levert heel wat op zie ik :)
Maar ik ga eerst even de secundaire arbeidsomstandigheden doorlezen, of heb jij die zomaar ondertekend zonder de kleine letterjes te lezen, au au au!

ellen coumans zei

maar..je weet niet hoe lang de schrijver van deze artikelen bezig is om dit voor elkaar te krijgen, misschien wel 221 streepjes en dan kan hij misschien toch maar beter een krantenwijkje extra nemen..

J.W. zei

Ja,ja,met lullen je geld verdienen.
Maar wacht eens, heb ik dat niet een leven lang gedaan?