maandag, december 08, 2014

Aankondiging.


Zouden we er op den lange duur misschien ‘niets meer aan doen’? Aan kerstmis, terwijl we normaliter toch graag een ‘bij- elkaartje’ hebben. Maar we zouden er toch niet langs komen, want van diverse zijden werd er geïnformeerd hoe we de kerst 2014 gaan regelen. Bedankt allemaal, de tijd gaat zo snel dat we ons pas laat dit jaar gingen realiseren dat het alweer de laatste maand van het jaar was en dat we daarin ook alweer goed op weg waren.

Ook dit jaar zetten we met plezier op 25 december vanaf 15.00 uur de grot open om de kribbe te komen bezoeken. Wat de herders en koningen allemaal meebrengen zal ook nu een verrassing zijn, maar alles moet op, zoveel is zeker. Overigens late men de dranken over aan voedstervader Jozef, dat is dan het enige dat voor hem althans geen verrassing inhoudt.

Graag vernemen we wie wil komen kijken naar wie er allemaal komt. En denk eraan: het jaar loopt spoedig ten einde, dus s.v.p. niet te lang wachten.

   
De directie.

PS.

S.v.p. schapen en kamelen buiten laten, de grot is net gepoetst.

4 opmerkingen:

ellen coumans zei

IK WEET NIET of ons kameeltje dat gaat overleven. maar..met een beetje mazzel hebben we dan zelf een kloof (?) in oel..en dan laten we viervoeter dezer daar gewoon de boel vuil maken/laten..weten de herders daar tenminste dat de kudde in aangroei is..

dus bij deze..een stuk of 2 dierloze eters schuiven aan . ik begrijp dat het een studenten (americaanse) fuif wordt?

Sanne Gielkens zei

Vanuit heerlerheide komen ook 2 (of telt Roy voor 2, dan 3) eters.

Ik neem aan dat we nog regelen over het wie, wat, hoeveel etc ?

Groetjes

Roy en Sanne

H. Jeusson zei

Je voudrai avecmanger!

J.W. zei

Tu est me un