maandag, februari 27, 2017

National Test Gamification Blog voor Demola



Het schrijven lijkt me hier goed af te gaan. Zoals ik al liet weten, schreef ik voor mijn Current Game Research vak elke twee weken twee discussiepunten met betrekking tot de gerelateerde literatuur.
Woensdag hoorde ik via een Demola-project-groepslid dat ik een nerd was; ik had deze week een bonuspunt gekregen voor de actiefste schrijver op het discussiepuntenforum.

Daarnaast had ik ook aangeboden om te bloggen over de voortgang van de National Test Gamification. De eerste blog viel goed in de smaak bij de groep en begeleiders. Wederom in het Engels natuurlijk, bied ik deze bij dezen ook aan. Geselecteerd op basis van een informele doch betrokken jury.

Link: Exploring the Game Plan

Link naar het project en overzicht van de blogs
(ik heb de tweede blog al geschreven, maar nog te kort geleden voor feedback)


5 opmerkingen:

doortrapper zei

Mooi, wetenschapsjournalist in de dop.

J.W. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
J.W. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
J.W. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
J.W. zei

Ja, helemaal akkoord, doortrapper.
Als je thuis bent Hub, moet je me maar eens uitleggen waarom dit alleen voor Fine scholen gebruikt kan worden. Misschien kun je straks de blits maken door het hier ook te ontwikkelen?
En ja, ik verlang er dus al jaren naar om alleen met vrouwen te sporten en zo, en op alle plaatjes zie ik maar één man. Althans iemand van het mannelijk geslacht. Ik zie je nog niet zo snel terug keren.