zondag, februari 28, 2010

De comments, de verwarring wordt weer compleet ....

De comments zijn sinds een week niet meer zichtbaar. Voor het geven van commentaar werd 'haloscan' gebruikt, dat is weer een ander programma dan blogger. Waarom het niet meer werkt, geen flauw idee. Haloscan.com bestaat nog, de code in de blogger om haloscan te gebruiken ziet er nog goed uit.

Haloscan werd gebruikt in de tijd dat blogger nog geen optie had om commentaar toe te voegen. Inmiddels heeft blogger dat wel. Om de standaard blogger - commentaar optie te kunnen gebruiken, moest het gebruikte sjabloon geupgrade worden. Effect is dat de site er iets anders uit ziet (en moet dus nog aan gesleuteld, de post is bv. niet meer zichtbaar, maar moet dat nog?).

Er kan nu weer commentaar worden gegeven, maar dus in een ander programma dan dat eerst gebeurde. Het oude commentaar is dus helaas niet meer te zien (terughalen, overzetten etc. lijkt ook niet mogelijk).

En nu het vreemde_1: JW heeft afgelopen week blijkbaar al commentaar gegeven in het nieuwe systeem, dat commentaar is nu ineens zichtbaar! Waar is dat commentaar ingevoerd?

En vreemde_2: Er is een volger, johnwester. Op zich niet vreemd, maar die is volger sinds een week. Nu heeft het zijn van een volger niets te maken met het al dan niet verschijnen van comments van het oude systeem ....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Lijkt te werken.

Anoniem zei

nb: anoniem aamkruisen als je geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt. anders verschijnt commentaar niet

vanaf 24 februari konden wij geen comment geven, en menneer wester is volger sinds 24 februari? toeval?
sinds wanner kan de heer j.w. gielkens geen comment meer geven? exacte datum en tijd graag

J.W. zei

Dank zij Jeu kunnen we nu weer interactief zijn, one way communicatie is duidelijk een klasse minder, is de algemene opvattig.
JWG heeft op een voor hem zeer ingewikkelde (en naar nu blijkt toch wel ingenieuze) wijze gebprobeerd een reactie naar Hub te sturen. Wie weet, wat hij allemaal nog meer kan.
Maar John slaat werkeijk -weer- alles als eerste volger van deze site.
Hoe flik je dat John?

hulcjje zei

Dag, datum en tijd is nu ook zichtbaar.

hulcjje zei

Als goed is krijgt jw nu ook een mail als er een reactie wordt geplaatst?

J.W. zei

Ja, geloof 't wel.
Nog even checken voor alle zekerheid. Wordt een hele administratie. Heeft LP ook wat te doen.