zondag, juni 06, 2010

Advertentie(verlopen)



Te koop: een lieve jongedame

Hallo, ik heb hier thuis nog een jongedame wonen van 18 jaar. Ik heb haar bijna 16 jaar lang gekend en het is er echt eentje van topkwaliteit. Gaat weg omdat ik nu oud genoeg ben om voor mijzelf te zorgen en ik heb haar niet meer noodzakelijk nodig. Ze kan van alles, ze kan voetballen en misschien zelfs nog schaken. Ze heeft haar vwo-anders opleiding net achter de rug en die heeft ze goed afgerond. Ze is zeker niet lui en werkt zich te pletter. Ze heeft al vanaf dat ze kon werken gewerkt, o.a. als krantenbezorgster, haringverkoopster en afwaster bij hét restaurant van Nieuwerkerk. Ook nu ze klaar is met de middelbare school gaat ze nog in de zomervakantie werken in een recreatiepark. Ze is niet lastig met eten, maar het moet wel gezond zijn, dus ze eet bijvoorbeeld geen witbrood. Dit komt doordat ze is opgegroeid bij een voedingsdeskundige. Verder is ze heel behulpzaam, voor jong en oud. Betalen kan in één keer maar kan ook over 12 maanden verdeeld worden. Let op: geld lenen kost geld. Heeft u interesse? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op want dit exemplaar is uniek en zéér gewild.

Status: verkocht(aan kamer 2, in Heer te Maastricht)

7 opmerkingen:

Hub zei

Ondanks de kredietcrisis was dit product al verkocht voor dat ik uberhaupt een advertentie kon plaatsen!

Hub zei

Ik heb hier ook nog een Djoons staan, maar die is na 60 jaar in de uitverkoop nog steeds niet verkocht.

ellen coumans zei

aah...arme djoons!! die is toch verkocht aan huis 3 in lauenstein??? vindt dame 1 het wel goed dat ze met haar hele hebben en houden nu op de hele wereld te kijk (uhhh..koop) staat???
een (wille) keurige voedingsdeskundige

MartinT zei

Verhip, ik had hier ook kunnnen reageren. Zie nu toch maar hyves.

Anoniem zei

Die Djoons... daar krijg je zelfs geld bij :) En ja, logisch dat jouw ijverige exemplaar al verkocht was voor je kon adverteren. Hadden we het maar geweten,dan hadden we hoger ingezet dan die Herenkamer 2....
Maar tja, pech pech pech!
En o ja, hele leuke foto's die ik nog herken uit mijn eigen portemonee :)

J.W. zei

Hub, je advertentie lijkt me zwaar overdreven. Als er al zo iemand bestaat, ik ken overigens iemand die er wel wat op lijkt, maar dan is ze onbetaalbaar. Dacht ik zo.

J.W. zei

Overigens, hoe kom je aan dat Portugese meisje?