zondag, december 22, 2013

Kerstwens en kerstgedachte.

Pa,

Door de instellingen op mijn laptop kan ik op de website geen commentaar meer toevoegen EN geen nieuwe blogs plaatsen…….

Zou jij onderstaand verhaal namens mij op de website willen zetten???

DANK!!!

 Groet,

 Jos

                                Kerstwensen en Kerstgedachten

 Al vele jaren wordt mij gevraagd wat nu de "Kerstgedachte" is. En al vele jaren zie ik aan het eind van het jaar sociale initiatieven waarvan ik denk, dat ze wel heel dicht in de buurt komen van de Kerstgedachte...... Maar inmiddels weet ik voor mijzelf 100% zeker wat de juiste Kerstgedachte is:

Na een jaar van vele tegenslagen en het incasseren van bovengemiddeld veel menselijk leed is mij één ding heel erg duidelijk geworden:

Zolang je zoveel lieve en warme mensen om je heen hebt die je steunen, overwint de liefde het altijd van de ellende. Ondanks alle tegenslagen (of juist dankzij!) beleef ik op dit moment de warmste Kerstweek van mijn leven! Ik wil graag alle fantastische en liefdevolle mensen om mij heen bedanken: vrienden, kinderen, mijn ouders en - zonder dat ik iemand anders te kort wil doen - in het bijzonder mijn vrouw Bea Zeelen: zij staat altijd voor mij klaar om alle ellende te relativeren en mede hierdoor heeft zij er voor gezorgd dat dit de warmste Kerst van mijn leven is.

Ik wens IEDEREEN dezelfde warmte en liefde toe, zoals ik die het afgelopen jaar heb mogen ondervinden en voelen van vrienden, familie en vooral van mijn vrouw........ Moge uw Kerstfeest én 2014 u evenveel warmte brengen als ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen!!
 
 

6 opmerkingen:

Anoniem zei

LP zal deze keer de eerste reactie geven In deze wens ligt wel heel veel bewogenheid.Ik wens jou en jouw gezin hele fijne kerstdagen en vooral eenheel voorspoedig 2014

ellen coumans zei

tja, dit kan ik natuurlijk niet evenaren, ik wilde al met een vrolijk ppsje mijn gedachte overbrengen, maar..zal deze voor anderen bewaren :)

bedankt voor je wensen
ik begrijp dat je al overgelukkig bent, dus..wat zou ik daar nog aan toe kunnen voegen?

Jos Gielkens zei

Om mijn geluk compleet te maken...... sinds 5 minuten kan ik ook weer op de website; kortom: ik ben de gelukkigste mens op de hele wereld!
In ieder geval dank voor al jullie goede wensen!

ellen coumans zei

en met dit laatste nieuwtje maak je ons weer gelukkig.
1 happy family, we kunnen het jaar niet beter eindigen!

Anoniem zei

onze kerstsfeer is nog wat minimaal hoewel we krampachtige pogingen doen :)
https://skydrive.live.com/?cid=d12cf922b5bb8960#cid=D12CF922B5BB8960&id=D12CF922B5BB8960%2127809

ellen coumans zei

misschien als je alle kerstversiering thuis had gelaten..zou dat niet enekel kilootjes schelen :) ?