vrijdag, november 10, 2006

Van de redactie

Onze correspondent(e) heeft een lijvig verslag over ons verblijf in Gouvy opgesteld, waarvoor ze reeds een voorschot honorarium in ontvangst heeft mogen nemen. Speciaal om Uw kostbare tijd te sparen heeft de eindredactie daar een bondige samenvatting van gemaakt, althans van de eerste helft.
De reacties blijven echter uit, zowel op de vragen, die, ook weer voor Uw gemak, simpel zijn gehouden alsook op de inhoud zelf.
Zo begrijp ik dat Nikki en Mitchell verkeerd zijn geschreven, Bommel er niet in voorkomt (was die er dan?), -te?- weinig aandacht is beteed aan het corvee en nog enkele zaken. Maar, erger denk ik, is er nog helemaal niet gesproken over een bezoek aan een drielandenpunt, waar vooral John veel werk van heeft gemaakt. Hij mist dat kennelijk niet, terwijl wij er zo door zijn geobsedeerd dat we na Gouvy spoorslags ons eigen drielandenpunt hebben bezocht (waar John?) en er een ambiance hebben ontdekt waar je de gebakken lever van je leven kunt consumeren.
Om die reden, ja, vooral die laatste, overwegen we de rest van het verslag nog even under cover te houden.
Mocht iemand zich geroepen voelen het werk zelf ter hand te nemen, Hub misschien?, dan is hij van harte welkom.

De eindredactie.

PS. Misschien wil Hub een verkorte versie van zijn lang -en opwindend- verhaal over 'De Piraten' aan deze site toevertrouwen?

Geen opmerkingen: